6 Mart 2012 Salı

Nişanımız İlk Adımımız

 10 haziran 2011 de nişanlandık 7 senedir beraberiz bugünlerin hayaliyle geldik şimdiye kadar. Gerçekten çok mutluyuz biz bi yana ailelerimizde çok kaynaştı bu kadar anlaşacaklarını hayal dahi edemezdik :) maşallah diyoruz hep.. şimdi nişanımdan birkaç fotoğraf eklemek istiyorum çok severek diktirdim nişanlığımı ve renkte aşık olduğum renkti.. şimdide düğünümüze 3 ay kaldı şaka gibi geliyor inanmak ne mümkün :))



umarım beğenmişsinizdir sevgiyle kalın..

8 yorum:

  1. Hoşgeldin canım blogun hayırlı olsun;) çok şık görünüyorsunuz, tebrikler.Allah tamamına erdirsin...Ben de hazırlıkların en yoğun zamanında olan 31 mayısı bekleyen birgelin adayıyım beklerim bloguma;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim cnm.. hemen uğruyorum bloguna :) senin içinde mutluluklar diliyorumm az kalmış :)

    YanıtlaSil
  3. Hoş geldinnn..
    Düğüne çok az kalmış, rabbim kolaylıklar versin.. Kıyafetin çok şık ve güzel.. Rengide favori renklerimdenn :)

    YanıtlaSil
  4. hoşbuldum :) amin saol.. güzel bi süreç bu.. aynen saks mavisine bende aşığım ;)

    YanıtlaSil
  5. aramıza hoşgeldin...düğün hazırlıklarında kolaylıklar...ben atlattım çok şükür 1,5 sene evvel :)) bloguma beklerim..sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. merhaba pembe kabuk.. teşekkür ederimm günlerdir yorgan uyku seti nevresim yatak örtüsü baka baka bi hal oldum yarın alıcam bitsin bu eziyet verdim kararımı sanırım :) bende o günleri görcem inş evimde huzurlu huzurlu otururken ohh be dicem :)

    YanıtlaSil
  7. bir hafta sonra düğünü olacak gelin adayı olarak tebrik ediyorum umarım bizim geçirdiğimizden çok daha kolay geçer bu süreç :) mutluluklar diliyorum şimdiden. biz de balayına haziran ayında çıkıyoruz Antalya'da karşılaşırız bakarsın ama gözlerinizdeki çizgiden çıkartamayabilirim :)

    YanıtlaSil
  8. nereye gidiyorsunuz belekte olcaksın sanırım.. tebrik ediyorumm sizi mutlu kalın hep.. aynen çok yoğun geçiyor şu sıralar umarım herşeyi güzelce hallederiz..

    YanıtlaSil